קושי לקחת נשימה עמוקה וצורך לפהק הרבה

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

26/04/2018 | 19:29 | מאת: דפי

שלום רב, מזה כשלושה חודשים אני סובלת מצורך לפהק והפיהוק תקוע, צורך לקחת הרבה נשימות עמוקות. שמתי לב שבמהלך השינה אין לי את התופעה ואני ישנה לילה רצוף. איך שמתעוררת בבוקר זה חוזר. בנוסף הצטרפו כאבים באזור הסרעפת עם נטייה לצד שמאל. כל האזור רגיש מאוד למגע. לא עשיתי בדיקות כלל רק בגלל שבדיקות בארץ זה סחבת ולוקח מלא זמן כדי לשמוע תשובות כמו לכי לרופא הזה והזה והזה. האם יש לך השערה ממה זה יכול לנבוע? האם בקע סרעפתי יכול לעשות זאת? גם אם אין תופעות של צרבת? אני בת 37 ועישנתי בעבר אבל כבר לא מעשנת מזה שנה. לתשובתך אודה. ואם את יודעת להמליץ על בדיקות/ רופאים כדי לחסוך אץ הטרטור אשמח. בברכה דפי

לפי דעתי גדר לעשות תפקודי ריאה ואולי גם רגישות אלרגית צרי קשר ל 052-4267499

08/10/2018 | 10:09 | מאת: חני

אשמח לשמוע אם יש השערה ממה זה. יש לי גם את אותה התופעה

10/05/2020 | 14:49 | מאת: לי

יש לי קושי בלקיחת נשימות עמוקות ויש הקלה רק בשכיבה. עשיתי סיטי לריאות כיוון שה די דימר היה גבוה עשיתי ecg . התוצאות תקינות. החלמתי מקורונה ועשיתי בדיקה סרולוגית ונמצאו נוגדנים igg . יש עוד בדיקות שאצטרך לעשות או עיצה לגבי קוצר הנשימה שנמשך כבר יותר מחודשיים?

מנהל פורום שיקום נשימתי