דימום דחוף!!!

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

18/06/2010 | 13:39 | מאת: טלי

דוקטור שרון, אני בת 26 ופניתי לרופאה לבדיקה עונתית. בזמן הבדיקה היא אמרה לי שהיא חושדת בדלקת בצואר של הרחם ולכן היא לוקחת לי עם מקל ארוך וצמר גפן בקצה דוגמא לתרבית. שאלה ראשונה אם זה בסדר? כשראיתי את המקל שיצא מבפנים נבהלתי כי ראיתי עליו סימנים של דם. שאלתי אותה ממה זה יכול לקרות והיא הסבירה לי שיש לי אקטרופון [משהו כזה] וזה יגכול לדמם וזה לא מסוכן. כששאלתי אותה אחרי זה למה המקל אז היא הסבירה שאולי יש לי דלקת בצוטאר וליתר בטחון היא רוצה לראות אם יש בצואר חיידקים מסוכנים. הרופאה הזו טובה אבל בכל זאת אני לא מבינה אם יש לי שני דברים? האם תוכלו בבקשה להסביר לי את מה שקרה ומה שיש לי. אני עכשיו כבר לא מרוכזת בכלום בחיים שלי ואני פוחדת מהכי גרוע.

שלום, לא ניראה לי שיש בעיה שאת צריכה להיות מודאגת ממנה. מבחינת הרופאה- ביצעה בדיקה שיגרתית. זה כמו משטח גרון, אבל מלמטה. בברכה, ד"ר שרון

20/06/2010 | 02:37 | מאת: טלי

תודה על התשובה המהירה אבל מה זה היה הדימום הזה? האם ככה צריך להיות? האם זה קשור למה שמצאה אצלי האקטרופון?

מנהל פורום בריאות האישה