איחור במחזור

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

22/11/2016 | 18:30 | מאת: קרן

שלום לכולם, בעלי ואני החלטנו לתכנן היריון. בחודש ספטמבר המחזור שלי היה ב19 לחודש. חודש אחר כך הסרנו את אמצעי המניעה, והאמת שנלחצתי ולקחתי פוסטינור ( כן, אני יודעת שזה לא הייתה ההחלטה הכי חכמה בעולם..אבל ממש הייתי בחרדות) המחזור הבא הקדים בשבוע, והגיע שבוע אחרי נטילת הפוסטינור בתאריך 14.10. מאז ניסינו שוב, ונכון להיום 22.11 עוד לא קיבלתי מחזור, שבדרך כלל המחזורים שלי הם סביב ה35 יום. בדיקת היריון יצאה שלילית. איך ממשיכים מפה? אני לא מרגישה סימנים של מחזור.. המון תודה, קרן

23/11/2016 | 01:10 | מאת: קרן

שלום קרן, המחזור יגיע בזמן "שלו" , אל דאגה. אבל, עצם העובדה שאת ללא גלולות במשך שנה, וללא הריון, אף שלא "תיכננתם", מעלה את השאלה לגבי איזושהי בעיה שכדאי לבדוק. כל זאת, בהנחה שלא מנעתם הריון עם אמצעי אחר כמו קונדום. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה