פרימולוט נור לדחיית מחזור

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

19/11/2016 | 22:00 | מאת: שני

שבוע טוב. אני נוסעת לטיול עם בעלי ומעוניינת לדחות את הווסת החודשי בעזרת הגלולה פרימולט נור.אני אמורה לקבל בעוד כ 6 ימים, החשש שלי שאני לא שומרת ורוצה להיכנס להריון ואולי יש סיכוי ולו הכי קטן שאולי נקלטתי בביוץ האחרון . האם אסור ליטול את התרופה פרימולוט נור במידה ויש סיכוי שנקלטתי? איך נוטלים את התרופה וממתי? תודה

שלום שני, יש ליטול כ- 7-10 ימים לפני הווסת העתידית, 2 כדורים ביום של 5 מ"ג כל אחד עד ליום בו את מוכנה לקבל את הווסת. במידה שאת מעוניינת בהריון או שיש סיכוי לכך, לא נוטלים את התרופה. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה