דימום פתאומי

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

10/11/2016 | 07:36 | מאת: שירי

שלום, אני בת 22 ונוטלת גלולות מליאן כ3 שנים. אני אמורה לקבל מחזור בעוד כשבוע (נשארו לי עוד 3 גלולות בחפיסה) ופתאום ראיתי דימום לא מתמשך, פשוט כתם מאוד ברור של דם..לפני כשבועיים וחצי הייתי אצל רופאת הנשים והכל נראה תקין..האם יש מה לדאוג? ממה זה יכול לנבוע?

10/11/2016 | 09:57 | מאת: שירי

זה כבר קרה לי פעמיים..אבל זה קרה בצמוד למחזור..יום לפני שהייתי אמורה לקבל, אמרתי את זה לרופאת נשים והיא אמרה שאין סיבה לדאגה..אבל בגלל שזה הגיע הפעם שבוע לפני המחזור אני חוששת..הדימום הוא ממש ממש רגעי ולא נמשך יותר מכמה שניות בודדות כך זה היה גם בפעמיים הקודמות שזה קרה..הדימום גם לא דימום רציני..ממש כתם וזהו.

היי שירי, נכון מאד, הבדיקה לדברייך תקינה, וזה חסר משמעות קלינית. יכול להופיע גם ללא קשר לגלולות, כמו למשל בגלל תקופת לחץ כלשהי או התרגשות יתרה וכדומה. הכל בסדר. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה