צניחת שלפוחית השתן

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

10/10/2016 | 17:46 | מאת: מיטל

שלום מזה כמה שנים יש לי ריקמה בולטת מחוץ לנרתיק האם זו צניחה של שלפוחית השתן או הרחם לא גורם לי לבעיות כלל איך מטפלים במצב ? ממש לא בא לי ללכת לרפואת נשים או לעבור תיקון דרך ניתוח קראתי באינטרנט שתרגילים לחיזוק ריצפת האגן יעזרו

שלום מיטל, האפשרויות שהעלית יכולות להיות נכונות ויתכן אבחנה אחרת, רק בבדיקה אפשר להקפיד בקביעת האבחנה. מכאן, שכמובן, ההמלצות להמשך הטיפול או מה האופציות הקיימות לטיפול תלויות באבחנה. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה