גלולות פמינט

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

09/10/2016 | 02:27 | מאת: אלקטרה

היי אני לוקחת גלולות פמינט חודש ראשון, היום אני בגלולה מספר 19. בהתחלה, את גלולה מספר 5 הקאתי והרופא שלי אמר לי להמשיך כרגיל אבל להשתמש גם באמצעי מניעה במשך חודש מאותו יום. היום שכבנו והוא גמר בפנים, עדיין לא עבר חודש. עברו שבועיים. עוד יומיים אני אמורה לעשות את ההפסקה ולקבל מחזור. השאלה שלי היא אם לא יירד לי דם בהפסקה זה אומר שאני בהריון? או שבכל מקרה בהפסקה הגלולה יורד דם בלי קשר לכלום ולעשות בדיקת הריון..

שלום אלקטרה, אכן כך, אם לא תקבלי וווסת, יש לבדוק הריון. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה