כאב משמאל לחזה השמאלי

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

07/10/2016 | 17:43 | מאת: חלי

שלום רב. אני בת 34, בריאה בדר"כ ופעילה בעבודתי. הבוקר קמתי עם כאב שבעיקר מדגיש אי נוחות מתחת לבית שחי שמאל. ממש מקביל לחזה שמאל. לידו. החזה עצמו ללא רגישות, ללא כאבים וללא גושים (על פניו מרגיש רגיל).. אבל אם מתקדמת מעט שמאלה מחזה שמאל, שם מתחיל כאב וחוסר נוחות. אשמח להבין מה זה יכול לומר? תודה רבה מראש.

שלום חלי, זה אזור שכולל מספר איברים ולכן, כל מה שקשור באיברים אלו צריך להילקח בחשבון. בכלל זה, דלקת בקמת השד או בבלוטות הלימפה, בשרירי בית החזה, בצלעות בית החזה, דלקת וירואלית עורית, השפעה הורמונלית ועוד. ממיץ לבדוק. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה