כאבים קשים מאוד בשדיים

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

31/07/2016 | 21:00 | מאת: שרון

היי, אני בת 23, סובלת מהפרעת אכילה, ובזמן האחרון האכילה שלי לא מסודרת ומאופיינת בבולמוסים עם אוכל לא בריא במיוחד... בתקופה האחרונה מזמן הביוץ ועד קבלת הווסת אני מרגישה כאבים בלתי נסבלים בשדיים. הם מתנפחים והופכים כואבים עם כל תנועה - עד כדי כך שקשה לי לרדת במדרגות בלי כאבי תופת. עם קבלת הוסת הכאב הולך ונעלם, אך חוזר חלילה מיד עם קבלת הביוץ. אני מרגישה שרק שבוע בחודש יש לי חופש מהכאבים הבלתי נסבלים האלה. במהלך כל תקופת ההתמודדות שלי בהפרעת אכילה אני מקבלת מחזור סדיר, תמיד היה מלווה בכאבים ובגודש בחזה בימים הבודדים לפני קבלת הוסת, אך בזמן האחרון זה מתפרש על פני שבועיים שלמים שלפני קבלת הוסת. הדבר מטריד אותי מאוד! אשמח לתגובה, האם הדבר נורמלי? אני מפחדת ללכת לבדוק את זה....

שלום שרון, זה אפקט הורמונלי לחלוטין. לא מתאים לגידול בשד. אפשר לבדוק גם הומונלית וגם בדיקה קלינית ולנסות דרך זה לסייע לך בכאבים. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה