הפרשות מוזרות מאוד לאחר מחזור

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

13/07/2016 | 14:25 | מאת: שרית

שלום לך ד"ר אבישלום, שלשום סיימתי מחזור מאוד לא שגרתי המלווה בהפרשות כבדות מאוד, ריריות ומאסיביות. (מעולם לא היה לי כזה מחזור והוא נמשך כ 10 ימים). בתום המחזור המשיכו הפרשות משונות סמיכות בצבע צהוב ירקרק, שוב, זה משהו שמעולם לא היה לי. יש לציין כי ההפרשות לא מלוות בריח לא נעים, לא בכאבים וגם לא בצריבה במתן שתן. כבר שלושה ימים שיש לי את ההפרשות האלו וביום השלישי החל גרד קל מאוד בפנים הנרתיק. מאחר וקצת קראתי באינטרנט (אפילו ש"אסור" בעיניינים רפואיים) רציתי לדעת אם מדובר בחיידק טריכומונאס והאם אחרי הכל עלי לגשת לרופא נשים? תודה על תשובתך, יום נעים :)

שלום שרית, בהחלט אפשרי. יתכן אף מזהם אחר. ממליץ לכן, ממש כפי שכתכת, לפנות לבדיקה, ובהתאם לכך לקבל את הטיפול המתאים. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה