צריבת צוואר הרחם באמצעות חשמל

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

07/06/2016 | 15:01 | מאת: דנה

היי, יש לי תור לצריבת צוואר הרחם לאחר דידמומים מרובים ובין מחזורים (נמצאו נקודות מדממות בצוואר), ללא קונדילומות. רציתי לקבל מידע נוסף על ההליך-האם כואב, מה משך זמן הטיפול וזמן ההחלמה, האם יש דברים ש"אסור" לעשות לאחר מכן, מה אחוז ההצלחה וכו. תודה!

08/06/2016 | 14:18 | מאת: דנה

היי, חזרתי מהצריבה בלייזר והיה פחות כואב ממה שחשבתי. רציתי לשאול שאלה חשובה-אני אמורה לקבל וסת ביום שלישי שיבוא, האם עלי לחבר חפיסות גלולות על מנת להימנע מכך? תודה!

שלום דנה, חיבור גלולות הוא רעיון טוב מאד. בברכה, ד,ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה