עיבוי העור

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

09/03/2016 | 16:55 | מאת: פרח

שלום רב למומחה המלומד :) אשמח לקבל תשובתך בנוגע לתופעה של עיבוי העור / חספוס קל באיזור החיץ הקרוב לנרתיק . כיצד נגרם ועל מה עשוי להעיד ? יש לציין כי אין שום תסמין שמלווה לכך וראיתי זה במקרה .. לא כואב , לא מגרד - כלום . בחורה בריאה, לא מקיימת יחסי מין (דתייה).. אני מודה לתשובתך בעניין

פרח שלום, את מתארת מצב נורמלי. יש וריאנטים שונים בבני אדם שונים ובכולם- מצב נורמלי. יחד עם זאת, ייתכנו מצבים פתולוגים כמו דלקת כרונית באזור, צלקת אחרי טראומה כלשהי או פתולוגיה אנטומית מולדת. בבדיקה- ניתן לקבוע. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה