גלולות ופעילות מעיים

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

03/02/2016 | 17:56 | מאת: מיכל

לפני כמה חודשים לקחתי גלולות זואלי (משולבות) וחוויתי הרבה גזים ופריסטלטיקה ערה במהלך היום יחד עם ריבוי יציאות , לפעמים עד 4-5 פעמים ביום. זו אחת הסיבות בגללן בחודש האחרון החלפתי לגלולות פמינט (פרוגסטרון) ואני מרגישה באופן קבוע כבדות ומלאות, יחד עם עצירות ויציאות קשות ומעטות. המצב האחרון מאוד מתסכל ביום יום. האם ייתכן שקיים קשר בין תפקוד המעי לגלולות נגד הריון? אם כן מה מומלץ לבחור? תודה

שלום מיכל, עושה רושם לפי הכתוב, שהבעיה אינה בגלולות אלא משהו אחר. מציע לפנות לבדיקה ולהערכה של רופא המשפחה. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה