כאבים ושריפות

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

03/01/2016 | 20:16 | מאת: ז

שלום רב, אני על גלולות וחבר שלי ואני מקיימים יחסי מין קרוב לשנה. רק בסופי שבוע אנו מקיימים יחסי מין כמה פעמים ביום, ואחרי שלוש פעמים בערך מתחיל לכאוב לי חור איבר המין. למשך יום יומיים. אני לא מקיימת יחסי מין לפני שאני רטובה כי בעבר נפצעתי. מדוע זה כך? בנוסף, מדוע כאשר הוא גומר בפנים, אני מרגישה ששורף לי ממש?זה אמור להיות ככה? תודה רבה!

שלום, כנראה שיש לך או לא איזושהי דלקת, וזו התוצאה. ממליץ לבדוק. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה