מחזור

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

09/09/2015 | 08:56 | מאת: נ.נ

לום רב. . אני בת 30 וכל כך רוצה לדעת איך מזהים שהווסת הסתיים?? 1. אחרי 6 ימים של דימום בזמן הווסת ;מתחילה לראות הפרשות בצבע חום וצהוב בולט; האם זה נחשב המשך לווסת ? ואם לא איך קוראים לתופעה הזו (הפרשות בצבע צהוב בולט אחרי דימום)? וההפרשות הצהובות והחום נמשכות ימים לאחר הפסקת הדימום, התחתונית נראית נקייה לכמה שעות 3_4 שעות ואז אני רואה הפרשות בצבע חום או צהוב ממש בולט. האם זה המשך לתקופת הווסת? או עניין אחר? 2. אני סובלת מווסת לא סדיר מאז ומתמיד וזה נמשך גם אחרי 2 לידות. האם אפשר לעשות סדר? ואיך? תודה רבה לכם

שלום, הווסת מסתיימת ביום הברור. לגבי הסדרת המחזור- לא בעיה. אפשרי עם גלולות, כאשר הבחירה תלויה בפגישה שלך עם הרופא. כמו כן, מציע לבצע בירור למחזור הלא סדיר לפני ההסדרה שלו באופן זה. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה