מאגרי ברזל

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

17/08/2015 | 19:17 | מאת: Hanny

הנני בת 53 עדיין מקבלת מחזור די סדיר אולם בכמות מסיבית מאוד מה שכנראה הביא לריקון מאגרי הברזל שלי(פריטין() שאלתי :האם ישנה דרך כל שהיא להפחית את הדימום והאם בכלל כדאי להתערב בגיל זה. ברצוני לצייו שבדיקת אולטראסאונד וגינאלי יצאה תקינה לחלוטין תודה ה

שלום חני, זה שהאולטראסאונד תקין "לחלוטין", אינו אומר שאין בעיה ברחם. אדגיש, שאני לא מטפל באולטראסאונד אלא בך. כבן אדם שלם. העובדה שיש לך דימום מסיבי כפי שציינת, אומרת שישנה בעיה. לא מאובחנת בשלב זה, אבל היא קיימת. מכאן שאין מקום לומר שבגיל זה אין צורך לטפל. לכן, ממליץ, על השלמת הבירור, ביצוע איבחון, ובהתאם- הטיפול. ו...כן, אפשר לטפל בך. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה