שערה ארוכה וכמעט שקופה

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

19/05/2015 | 21:50 | מאת: דידי

אני לא ממש יודעת אם אני בפורום הנכון אבל בכל זאת אשאל. אני בת 17 ואתמול הבחנתי שבאמצע החזה שלי צמחה לי שערה דקיקה וארוכה במיוחד בצבע לבן/ שקוף ממש שאפילו אני לא יודעת איך שמתי לב אליה. כמו כן הייתה לי קצת פריחה וגירוד במקום שנעלם בערך אחרי שעה אבל אני לא חושבת שזה ממש קשור. האם יש מקום לדאגה? מה אפשר לעשות עם השערה? היא תיעלם ?

שלום דידי, אין בעיה בכך. את יכולה מן הסתם לתלוש אותה שלא תחזור. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה