תנועות העובר

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

26/04/2015 | 15:14 | מאת: חן

שלום דר! אני היום שבוע 38 ובדרך כלל הרגשתי תנועות עובר תמיד. ועכשיו התנועות מעטות יותר אני מרגישה תנועות אבל לא כמו פעם. עוד לפני יומיים הוא היה ממש משתולל לי בבטן ובועט בצלעות. מלחיץ אותי קצת העניין הזה שככה פתאום זה קורה. האם זה בגלל שאין לו מספיק מקום לזוז או שזה דורס בדיקה ויכול להיות מסוכן חס וחלילה? יש לי גם בעיה בתפקוד בלוטת הטריס הוא עלה לי ל5.07 האם זה גם משפיע על העובר? תודה מראש על תשובת דר!

חן שלום, קשה לדעת, ולכן, נא פני למיון לשם בדיקת העובר במוניטור ובאולטראסאונד. ברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה