פטריה חוזרת

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

24/04/2015 | 20:07 | מאת: שי

שלום, אני מטיילת כבר כמה חודשים בדרום אמריקה וכל חודש או לפעמים פעמיים בחודש חוזרת לי פטריה בנרתיק! אני כבר מזהה את התסמינים, הלכתי לבית המרקחת המקומית ושם נתנו לי טיפול ל3 ימים (דומה לאגיסטן נר שיש בארץ) אחרי 3 ימים זה תמיד עובר , אבל חוזר אחרי כמה שבועות .. מה עושים ? כבר התייאשתי מהמצב...

שלום שי, לפני הכל ממליץ מאד להיבדק בכל זאת, לביסוס האבחנה. ניתן ללמד אותך הרגלים שונים הקשורים במניעת פטרת, תרופות שונות- טבעיות או קונבנציונליות ועוד. ניתן להשתדל להתאים את התוכנית הזו לאורח החיים שלך. את מוזמנת להערכה. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה