תפרים לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

13/04/2015 | 19:20 | מאת: ש

שלום, לפני כחודש עברתי ניתוח מיומקטומי בלפרוסקופיה. כעת שהחתכים מחלימים שמתי לב שיש חוט קטן לבן שיוצא מאזור החתכים כנראה מהתפרים (נאמר לי ע"י הרופא המנתח שבוצעו תפרים פנימיים) זה רגיל? או שמא עליי לפנות לרופא נשים? הביקורת אצל הרופא המנתח רק בעוד חודש.

שלום, כדאי ליצור קשר עם המנתח ושיחליט אם רוצה לראות אותך קודם. יתכן שמדובר בתפר פנימי. אם בולט החוצה, עלול להיות זיהום בפצע. לא תמיד. אני נוהג לבדוק בעצמי וכך אני מניח גם המנתח שלך. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה