יובש רציני בשפתי הפות

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

13/04/2015 | 19:14 | מאת: סתיו

בשל גרד ואודם מרחתי קרם אגיסטן על האזור שסביב פתח הנרתיק באופן חד פעמי. כעת כל האזור הזה מאוד מאוד יבש ונסדק בעת קיום יחסי מין (כולל מעט דימום) ולכן נאלצתי להפסיק. נראה שהעור מתקלף. מה ניתן לעשות כדי להקל על זה וכדי לחזור לתפקד רגיל? ניסיתי למרוח על זה קרם לחות אך זה לא עוזר. תודה מראש!

שלום סתיו, לא סביר שהתלונה שלך כעת קשורה למנה אחת של אגיסטן. הבעיה היא מוקדמת יותר, עוד לפני האגיסטן, ומנה אחת לא טיפלה בה. ממליץ לפנות לבדיקה, ולקבל טיפול מותאם לאיבחון. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה