התחלת מחזור לפני הזמן

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

03/04/2015 | 13:14 | מאת: גליה

היי, אני נוטלת גלולות מסוג מינס כבר למעלה מ10 חודשים. לוקחת באופן קבוע באותה שעה ללא הפסקות באמצע ולא שכחתי גלולה. המחזור היה צריך להתחיל עוד 8 ימים אבל התחיל היום. האם להמשיך לקחת את הגלולות כרגיל? למה זה התחיל קודם? והאם אקבל מחזור שוב עוד 8 ימים לפי הסדר של הגלולות? תודה מראש, וחג שמח, גליה.

שלום גליה, זה יכול להיות בגלל לחץ למשל, אם כי לא תמיד יש סיבה ברורה. המשיכי את נטילת הגלולות כרגיל. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה