ניסן אשדוד

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

25/03/2015 | 10:36 | מאת: רחלי

דר' אבישלום שרון שלום רב! ברצוני לדעת אם אחרי שמוציאים את ההתקן ההורמונלי למניעת הריון, האם יש שיבוש במחזור. זאת אומרת שאם בדרך כלל המחזור שלי כל 29 יום ( לפעמים קצת יותר או פחות) אז המחזור יכול להגיע לי כמה לפני או כמה ימים אחרי. האם כמו לקיחת גלולות או התקנת טבעת נוברינג שמתקינים ומוציאים כל חודש ויש הפרשות הורמונליות, אז אחרי שמפסיקים לוקח זמן להקלט להריון או שנקלטים מהר יותר לאחר הוצאת התקן תוך רחמי תודה מראש, רחלי

רחלי שלום, אכן כך, המחזור חוזר למצבו המוכר לך לפני הכנסת המירנה, כאשר יתכנו חריגות קלות בהתחלה, כפי שאת מתארת. בברכה, ד"ר שרון

30/03/2015 | 11:38 | מאת: רחלי

שאלתי שאלה נוספת שלא ענית לי עליה. האם אחרי הוצאת ההתקן, לוקח הרבה זמן להיקלט או שנקלטים מהר. האם אפשר להיקלט באותו החודש שמוציאים את ההתקן. או שזה יכול לקחת כמה חודשים.

מנהל פורום בריאות האישה