איחור במחזור

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

24/03/2015 | 21:13 | מאת: ליטל

שלום מחזור אחרון ב16 ל2 אחד לפניו ב20 לראשון טרם קיבלתי מחזור כבר שבוע אני חווה כאבי מחזור וכאבים בצד ימין כמו ביוץ ללא מחזור עשיתי בדיקת היריון שלא הראתה היריון יכול להיות שביצעתי אותה בשלב מוקדם ולכן לא הראה היריוו חשוב לציין שלאחר 2 ההירונות האחרונים שלי (אחרון לפני 5 שנים)היה מחזור דיי סדיר אשמח לדעתכם

שלום ליטל, כל עוד לא קיבלת מחזור, יתכן שהביוץ היה מאוחר יותר מהרגיל לו, ושעדיין אפשרי הריון. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה