עזרה בבקשהה

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

19/03/2015 | 01:38 | מאת: הילה

במחזור האחרון מאוד לא ברור לי אני לא מאוזנת במחזור יש לי מחזןר לא סדיר היו לי תקופות שגם לא קיבלתי 3 חודשים אבל אף פעם לא קרה לי דבר כזה בהתחלה קיבלתי הפרשות חומות יומיים ואז זה המשיך לי לאיזה עשרה ימים שבימים האחרונים זה לא בדיוק מחזור רק שאני מנגבת יש לי דם על הנייר.. עכשיו עברו יומיים שניגבתי היה לי עוד פעם בנייר דם אני בלחץץץ וחרדותתת חשוב להזכיר שהיו לי כאבים גב תחתון וזה שוב התחיל שאני מנגבת זה מופיע לי דם על הנייר אני בתקופה של לחץץץ וחרדותתת בימים האחרונים מאוד מה אני אמורה לעשות? אני מאוד מפחדת זה מסוכן? בבקשה תרגיעו אותי אני בלחץ חזק אני בת 23 ולא קיימתי מעולם יחסי מין באינטרנט רושמים שזה סרטן ומפחידים את האנשים אני ממש מפחדת כולי רועדת..

שלום הילה, כשיש מחזור לא סדיר, יש לברר קודם בדיקות הורמונליות כי שם הסיבה העיקרית. ממש לא סרטן. אז מציע לפנות לרופא גינקולוג להערכה. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה