עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

18/03/2015 | 23:41 | מאת: הילה

שלום אז ככה המחזור שלי אף פעם לא היה סדיר הפעם הוא נמשך לי 10 ימים בערך שבימים האחרונים הוא לפעמים הופיע קצת שמנגבים ולפעמים בשתן גם ולפעמים נעלם לכמה שעות וחוזר שוב אני איפוס מאוד חרדתי וקראתי באינטרט שזה מסוכן ומבהילים את הבנאדם חשוב לציין שיש לי שיעור יתר אקנה שיניתי הרגלי תזונה כי לאחרונה שמנתי המון הוספתי שום אכלתי כל יום שן אחת מה שבחיים לא אכלתי אקטיביה ותה ירוק זה יכול להשפיע על המחזור? הציעו לי אז שאני יעשה פעילות גופנית ותזונה נכונה וזה יכול לאזן אותי הורמונלית כבר דיי המון זמן אני מנהלת אורח חיים לא בריא אני הרבה שוכבת ישנה ואין לי בכלל פעילות.. עכשיו יש לי כאבים בגב התחתון וכל מיני מיחושים של כאב זה מהלחץ הנפשי והחרדה? אני נורא מפחדת בבקשה תעזרו לי.. אני גם סובלת מגזים ועצירויות

שלום הילה, אכן אורח החיים שאת מתארת יחד עם המחזור הלא סדיר קשורים בדימום הלא סדיר שלך. את כבר יודעת מה צריך לעשות, ובכל זאת, מציע לפנות לרופא גינקולוג שוב, ולרשום את כל ההמלצות שתקבלי ולהקפיד בהם. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה