מחזור מוזר

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

16/03/2015 | 22:27 | מאת: שולה

אני מנסה להיכנס להריון כבר 6 חודשים ללא גלולות. ב- 2 המחזורים האחרונים קרה לי דבר מאוד מוזר- בזמן בו הייתי אמורה לקבל מחזור הופיעו לי כתמים חומים לא רציניים (תחתונית הספיקה להם) במשך 5 ימים, ולאחר 5 ימים כשכבר היה נראה שהכל נגמר החל דימום בצבע אדום עם כאבי בטן שנראה אופייני למחזור עוד בערך 6-7 ימים. מעולם לא קרה לי דבר כזה. האם הדימום הארוך הזה הגיוני? 12 ימים? ומה עניין הכתמים החומים? אשמח לתשובתך.

שלום שולה, יתכן שאכן הרית ומדובר בהפלה בשלב מאד מוקדם. מצבי לחץ גם יכולים לגרום לכך. בנוסף, אפשר שמדובר בפוליפ ברחם או בצוואר הרחם. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה