דימום פתאומי מהנרתיק

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

10/03/2015 | 12:23 | מאת: ANY

שלום רב, מספר ימים לפני קבלת המחזור חשתי בחולשה וסחרחורת וכאשר נכנסתי לשירותים גיליתי כתם דם טרי מלווה בהפרשה נוזלית שקופה. הדם לא נמשך, אלא נראה נקודתי, אך בימים לאחריו הייתה לי הפרשה חומה שהלכה והתמעטה שהריח שלה היה חריף ולא שגרתי. אין לי כאבים פרט לאי נוחות של ההפרשות. מעולם לא חוויתי דלקות באזור. המחזור שלי סדיר ובביקור האחרון אצל רופא הנשים לפני כ-3 חודשים הכל נראה תקין. כאמור, גם לא קיימתי יחסי מין במשך 5 חודשים. האם זה יכול לנבוע מציסטות שהתפוצצו? באותו היום עשיתי פעילות ספורטיבית מאומצת. האם זאת יכולה להיות דלקת שתסמיניה הגיעו באיחור? אם עליי לחכות לראות אם זה עובר או ללכת מיד להיבדק ע"י רופא? תודה מראש!

שלום ANY, התופעה מוכרת כקשורה בלחץ כלשהו, stress, ולא על בעיה אמיתית. לא ניראה שיש מקום לדאוג. בכל זאת, עקבי, ואם חוזר על עצמו אז לפנות להערכה חוזרת. בכל מקרה, לא מדובר על דלקת. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה