שינויים בוסת

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

06/03/2015 | 14:30 | מאת: ריטה

שלום, אני בת 33, בריאות תקינה בדיקה אחרונה אצל רופא נשים תקינה. בחודשים האחרונים יש לי שינויים במחזור. אני מתחילה להרגיש כאבי מחזור 5 ימים לפני הדימום וכאבים בחזה. לפני כן לא היו לי כאבים בחזה וכאבי המחזור התחילו יום לפני הדימום. האם זה נורמלי? יש לציין שאני מנסה להכנס להריון וכל פעם חושבת שמדובר בכאבי השרשה ואז הדימום מגיע.

ריטה שלום, בתופעה לא מבציעה בהכרח על בעיה באמת. יתכן פעילות הורמונלית נורמלית, שהפעם את חשה בה. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה