בעיה לא מאובחנת

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

03/03/2015 | 01:58 | מאת: רויטל

שלום רב, אני בת 28, בריאה בד"כ. לאחרונה (מזה 3 חודשים כבר) יש לי כמה תסמינים חדשים שמופיעים אצלי בגוף: יוצאים לי חצ'קונים בפנים, יש לי לסירוגין כאב חד! בנתריק. הוא פתאום בא משום מקום וממש משתק אותי לכמה שניות וחולף. וכמו כן, אני סובלת מכאבי בטן לסירוגין, הכאב לרוב מצד ימין של הטבור ומתחת לצלע השמאלית של הגוף- גם כאב חד כמה שניות וחולף. הייתי אצל גניקולוג, הוא עשה לי אולטרסאונד וגינלי ובדיקה גופנית ואמר שהכל בסדר. הפאפ סמיר יצא תקין, וגם בדיקות הדם והשתן יצאו תקינות (חוץ מויטמין די נמוך אך אני לא חושבת שזה קשור). האם יש בדיקות אחרות שאני צריכה לעשות ? למישהו היה מקרה דומה בפורום ? הרופא אמר לי לחכות, אבל כבר עברו מספר חודשים, ואני מרגישה שמשהו לא כשורה בגוף. אשמח לכל עצה שיש... תודה !

רויטל שלום, מתרשם מהבעיה. מכיוון שעברו מספר חודשים, אני ממליץ לחזור על הבדיקה הגינקולוגית וכו'. ייתכן שבעיה שלא ניראתה פעם אחת תראה את עצמה כעת. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה