דלקת נרתיקית

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

23/02/2015 | 02:24 | מאת: רעות

היי הייתי היום אצל רופא הנשים והוא איבחן דלקת נרתיקית ונתן אנטיביוטיקה בנרות דלאצין למשך 3 ימים. נזכרתי שאני אמורה לקבל ווסת בימים הקרובים (לא יודעת תאריך מדוייק), האם ניתן לחכות עם הנרות עד אחריי הווסת והדלקת לא תתפתח? במידה וניתן, כמה ימים אחרי סיום הווסת להתחיל? או להתחיל לקחת כבר עכשיו? מה יכול לקרות אם בזמן הנרות מקבלים ווסת? האם אסור בזמן מחזור כי יעילותם יורדת או כי אסור פשוט נרות אנטיביוטיות במחזור כי זה מסוכן? תודה מראש.

רעות שלום, אכן עדיף להתחיל ולסיים את 3 ימי הטיפול ללא דימום ווסתי בתוכם, ולכן חשבי לפי זה. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

25/02/2015 | 16:25 | מאת: רעות

האם ישנה אפשרות שאחרי הווסת הדלקת תחלוף מעצמה ולא יהיה צורך בנרות? תודה שוב.

אכן, ישנה אפשרות כזו.

מנהל פורום בריאות האישה