תוצאות מדאיגות של פאפ

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

09/02/2015 | 14:59 | מאת: א

שלום רב, אני בת 53 וביצעתי בדיקת פאפ והתשובה מאוד מדאיגה אותי אשמח אם תוכל לעזור באבחון... Atipical squamous cells of undetermined significance (ASC-US)) vaginal cervical cytologic material Atypia cellular, nos coloposcopy biopsy תודה רבה

שלום, הבדיקה לא ממש מדאיגה, כי מדובר בתאים בצוואר הרחם שעברו שינוי שלא ניתן לסיווג. זו לא אבחנה כלל וכלל, אלא תאור מצב הדורש בדיקה לאיבחון או למעקב. זה גם יכול להיעלם ספונטנית. ישנה אפשרות לבצע קולפוסקופיה ולקחת ביופסיה. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה