העמסת סוכר

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

31/01/2015 | 00:10 | מאת: מורן

שלום לך דר! אני שלשום עשיתי העמסת סוכר של 50. ובזמן ששתיתי את הסוכר הרגשתי מאוד רע ולא הצלחתי לסיים את הסוכר עד הסוף נשאר לי קצת בכוס ובכל זאת עשיתי את בדיקת הדם. האם זה חמור או שזה בסדר ולא יכול להשפיע על התוצאות? תודה מראש!

שלום מורן, לפי מה שאת מתארת, למעשה, לא בוצעה העמסת סוכר 50 גרם. אם התשובה תהיה לא תקינה, אז זה עוזר להתקדם לכיוון האבחנה. אם התשובה תהיה תקינה, יש צורך לחזור על הבדיקה. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה