דקירות בחזה ונוברינג

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

27/01/2015 | 20:03 | מאת: שירן

שלום, אני בת 25. בשבוע האחרון קורה לי מדי פעם שיש לי דקירות רגעיות בחזה ודפיקות לב חזקות. בנוסף הרגשת לחץ בראש- כאילו הראש כבד ואני מרגישה צורך להרפות ולא מצליחה. הכל בזמן מנוחה. לפני חודש הפסקתי את השימוש בטבעת נובה-רינג לאחר שימוש של מעל שנתיים ובנוסף התחלתי לקחת פלאקווניל (הידרוקסיכלורוקין סולפט בשל אבחון זאבת) לפני שהפסקתי את השימוש בטבעת ביצעתי בדיקת אקו לב שיצאה תקינה. לכן שאלתי היא האם הפסקת השימוש בטבעת יכול להביא לכאבים בחזה או לחץ בראש? תודה.

שירן שלום, לאף אבל הזאבת עצמה יכולה. מציע לפנות להערכה יסודית בעניין. אקו לב אינה הבדיקה היחידה בנושא הזה. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה