הפרשות

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

27/01/2015 | 08:36 | מאת: אנונימי

שלום, הפסקתי לפני חודשיים וחצי לקחת גלולות על מנת לנסות להיכנס להריון, מאז לא קיבלתי מחזור ובדיקות הריון יצאו שליליות. לפני כמה ימים התחילו לי הפרשות חומות ודמיות אבל רק בניגוב. ממה זה יכול לנבוע והאם זה מעיד על משהו? תודה

שלום, אם בעבר, לפני הגלולות היה לך מחזור סדיר מידי חודש, אז יש לברר את הסיבה לכך. אם היה לך כמו עכשיו, מחזור כל 2-3 חודשים ומעלה, אז זהו המצב הרגיל שלך, וגם כאן יש לברר, ולהתחיל בבירור הורמונלי. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה