מניעת הריון ופוסטינור

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

25/01/2015 | 08:55 | מאת: מורן

שלום, האם יש חשש כלשהו לקחת פוסטינור בהפרש של שבוע? במידה והיה מגע מיני לא מוגן.? ועוד משהו..לאחר שלקחתי פוסטינור לפנ שבוע.. הופיעו לי קצת דקירות בשחלה שמאלית.. 3 4 ימים בערך שבאים והולכים לעיתים.. בסוף חודש אני אמורה לקבל מחזור אבל אני מקווה שלא נכנסתי להריון כי לקחתי אז פוסטינור בזמן אבל יצא לי לקיים יחסי מין לאחר לקיחת פוסטינור יומיים אחרי ללא קונדום ולא לקחתי שוב פוסטינור.. האם זה מעיד על הריון?

שלום מורן, זה לא מעיד על הריון אך גם לא יכול לשלול הריון. במקרה שלך, רק לחכות ולראות אם יש איחור במחזור, ואם כן, לבצע בדיקת הריון. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה