תנועות העובר

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

24/01/2015 | 22:38 | מאת: דנה

שלום לך דר! אני בשבוע 25 להריון ויש לי תחושה לא ממש נעימה כשהעובר שלי זז ברחם מין תחושה כזאת לא נעימה כאילו הוא ממש למטה אני ממש מרגישה אותו בצוואר הרחם יש לציין שזה לא תמיד ככה רק כשהוא משנה תנוחה כנירא. האם זה תקין? תודה לך על תשובתך מראש!

שלום דנה, זה יכול להיות תקין, וכך ברוב הגדול מאד של המקרים. בכל זאת, התחושה שלך מכוונת לתשומת לב, והכוונה, לוודא שצוואר הרחם לא משתנה באורכו, אחרת יש לטפל בזה. נא פני לבדיקה. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה