איחור והפרשות

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

23/01/2015 | 10:46 | מאת: חוה

שלום ד"ר, אני בת 26, בריאה באופן כללי ובעלת מחזור סדיר בד"כ - מקסימום איחור של יום. החודש היה לי איחור של חמישה ימים, כאשר יום לפני קבלת המחזור היו לי המון הפרשות בצבע חום כהה. גם המחזור קצת שונה מאיך שהוא בד"כ וההפרשות נמשכות איתו. בנוסף - לא יודעת אם זה קשור - לפני חודשיים הפסקתי לקחת גלולות לאחר 7 חודשים ברצף, אך לא נראה שזה קשור מאחר ובחודש לאחר ההפסקה (כלומר, בחודש שעבר) לא היה שום איחור או תופעות. מה זה יכול להיות? אני מודאגת... אודה לעזרתך. תודה מראש!

שלום חוה, לאחר שתישללי הריון, ניתן יהיה לומר שקיימת אפשרות שמדובר בהשפעה של לחץ כלשהו בתקופה הזו. גם, לא תמיד ניתן להצביע על סיבה. אם זה אירוע חד פעמי, לא נורא. מותר. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

24/01/2015 | 20:56 | מאת: חוה

היי ד"ר, תודה על התשובה, רציתי להעיר כי קיבלתי המחזור - האם ייתכן הריון בכל זאת? תודה.

מנהל פורום בריאות האישה