טרום ניתוח

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

20/01/2015 | 16:45 | מאת: ש

שלום, האם נהוג לבקש מרופא מנתח "הנחה" בניתוח גינקולוגי פרטי? אין ברשותי ביטוח בריאות פרטי ואילו שאלות עליי לברר עימו לפני הניתוח?

שלום, זה מקובל וסביר, כך לפחות נהוג אצלי. עדיף לאחר הבדיקה והשלמת היעוץ, כדי שיידע על מה מדובר. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

20/01/2015 | 22:26 | מאת: ש

תודה על תשובתך.אני לאחר בדיקה וייעוץ אצלו,אני אמורה לעבור ניתוח להסרת שרירנים בלפרוסקופיה.המחיר שהוא דורש עבור הניתוח מאוד גבוה והבהרתי לו שאין לי ביטוח פרטי ובפגישת הייעוץ חששתי לשאול האם ניתן להתגמש במחיר.אני כעת אמורה ליצור עימו קשר על מנת לתאם מועד לניתוח והססתי האם השאלה במקום

כן, כפי שכתבתי, זה מקובל. גם, אפשר לעשות סקר שוק, גם בתחום זה. מוכר וסביר מאד.

מנהל פורום בריאות האישה