ווסת שנמשכת מעל שבוע

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

18/01/2015 | 01:36 | מאת: נטלי

שלום רב ד"ר אני בת 28, בחורה בריאה בדר"כ. לא כלכך פעילה מינית. החודש קורה לי משהו מוזר עם הווסת- קיבלתי וסת בתאריך 9 לחודש, ועד עכשיו, 18 לחודש הוסת לא מפסיקה- אבל חשוב לי לציין שבשלושת הימים האחרונים הדימום הוא חלש מאוד מאוד ממש טיפטופי דם קלים.. לא ווסת כבדה, הווסת הכבדה היתה בימים הראשונים בלבד. מעולם זה לא קרה לי ואני ממש לחוצה בבקשה תתייחס לשאלותיי 1- האם יתכן שזה נורמלי חד פעמי ? 2- האם זה מצביע על בעיה?

שלום נטלי, התופעה מוכרת אם הינה חד פעמית, וקשורה ברוב המקרים בלחץ כלשהו. לדעתי, אין מקום לדאגה, אך יחד עם זאת, עקבי וראי מה קורה בחודש הבא. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה