בדיקת חלבון

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

14/12/2014 | 20:17 | מאת: שירלי

שלום דר רצית לדעת מה הנורמה של החילבון העוברי שנמצא בדם האם? לי יצא תוצאה כזאת 1.07mom. וערך 44.6 ng/ml. אני רק רוצה שתסביר לי בבקשה האם זה תוצא שעברה את הנורמה? או שזה תוצא טובה ? תודה מראש! והאם חלילה בדיקת דם וריפיי יוצאת לא טובה (זאת שמחליפה מי שפיר) האם זה אומר שרוב הסיכוים שהעובר לא תקיו? תודה מראש

שלום שירלי, התוצאה בתחום הנורמה. לגבי הווריפיי, זה בודק 5 כרומוסומים ולא את כל ה- 23. אם פתולוגי, ממליצים לבצע ניקור מי שפיר. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה