הפסקת טיפול בפטרייה עקב קבלת ווסת

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

10/11/2014 | 19:02 | מאת: יולי

שלום, הייתה לי פטרייה בנרתיק וקיבלתי מהרופא 3 נרות להחדרה כל לילה, 2 כדורים לבליעה בהפרש של שלושה ימים ומשחה למריחה פעמיים ביום מחוץ לנרתיק. לאחר יומיים שבהם לקחתי כדור אחד ושתי נקרות קיבלתי מחזור. השאלה היא האם להמשיך את הטפול ולהחדיר עוד נר ולבלוע את הכדור האחרון או שאין צורך כיוון שהווסת מנקה את הפיטרייה? תודה.

שלום, את יכולה להמשיך בכדורים ובמשחה לפי התוכנית, אבל לא בנרות. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה