בדיקות דם cmv

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

06/11/2014 | 21:42 | מאת: נעה

שלום אני צריכה לקבל מקופת חולים לאומית את המבחנות דם של בדיקות קודמות שעשיתי כדי להעביר אותם למעבדה התל השומר לצורך ביצוע בדיקת דם אמינה יותר שאלתי היא האם אתם יודעים למי פונים בנושא והאם הקופות מחוייבות לשמור את הדם של הנבדקים במקפיא ? תודה רבה

שלום נעה, בדרך כלל מעבדה שומרת את הדם במשך 2-3 ימים בלבד. עליך לדבר עם האחות בקופ"ח לאומית. לפי הצורך היא תיצור קשר עם המעבדה בעניינך. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה