בחילות

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

08/10/2014 | 16:30 | מאת: שלי

שלום לך דר! אני כבר נואשת מהמצב שאני נמצאת בו. אני בהריון בשבוע9 הריון שחיכיתי לו כל כך הרבה זמן ועכשיו אני פשוט לא יכולה לשמוח ולענות ממנו כי יש לי בחילות 24 שעות פשוט ככה. בלי הפסקה של דקה אפילו אני בקושי אוכלת ואם אני אוכלת זה רק פריכיות וגבינה לבנה. אני באמת לא יודעת מה לעשות . האם יש משהו שיכול לפחות קצת להקל עליי ? כלום לא עוזר לי. תודה מראש!

שלום שלי, בוודאי שיש. הטיפול מותאם לכל אשה ומתחיל בבירור, כי לעתים ההריון מחמיר בעיה קיימת כמו הפרעה בתיפקו בלוטת התריס וכו'. לעתים חסר בויטמין. אפשר ברוב הגדול ביותר של המקרים "להשתלט" על הבעיה ולסייע לך כדי שתיהני מההריון. ברור. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה