כאבים בעת חדירה

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

28/09/2014 | 22:39 | מאת: רחלי

היי, אני בת 20 ונשואה 3 חודשים מאז החתונה כל פעם בעת החדירה יש לי תחושת לא נוחות עד כדי ממש אי נעימות. וגם בפנים עדיין מאוד לא נעים ואחרי זה שורף המקום. יש לציין שאני נוטלת כדורי פרימולוט נור במשך כ2 חודשים. האם הדבר קשור? אשמח לקבל תשובה איך ניתן להקל בתודה מראש נעמי

נעמי שלום, הבעיה מובנת. יש לברר אם התלונה שלך קשורה בפות, בנרתיק או בשניהם, או במיקום עמוק יותר. אח"כ לברר אם מדובר בבעיה אנטומית, זיהומית או דלקתית. בכל מקרה רק לאחר איבחון נכון ומדוייק, אפשר יהיה להגיע לשלב הטיפולי, מאחר שלכל בעיה מכוון טיפול מסוג שונה, כולל "סתם" טיפולים רק להקלה. לגבי הפרימולוטנור, אינם קשורים לנ"ל. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה