דימום בעת נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

27/08/2014 | 09:30 | מאת: מרינה

שלום אני נוטלת שנים גלולות למניעת הריון דיאנה. עכשיו לפתע באמצע הנטילה יש לי דימום מבלי שהחסרתי או איחרתי בנטילת הגלולת. האם יש סיבה לדאגה? הדימום גם מלווה בכאבי מחזור? לאחרונה אני עוברת תקופה דכאונית ומלחיצה האם זה יכול להשפיע? תודה רבה

מאינה שלום, אכן מצבי לחץ יכולים לגרום לכך, גם ללא קשר לנטילת גלולות. לגבי הדיאנה שאת נוטלת שנים רבות, נא התייעצי עם רופאך, כי היום זה כבר לא למקובל. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה