הפרשות

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

04/08/2014 | 09:51 | מאת: מירית

שלום רב, לפני 4 חוגדים הפסקתי לקחת גלולות יסמין - לאחר שימוש של יותר משנתיים ... לאחר הלידה השנייה . הסיבה היא שבין לבין היו לי פרשות דמיות והרופא אמר להפסיק לשם כך. אבל לאחר שהפסקתי עדיין ההפרשות המשיכו .. ועכשיו 4 חוד לאחר מכן הרופא עדיין לא הבין למה זה קורה.. הוא עשה לי בד פאפ .. ושלח למעבדה לבדיקה . בינתיים הוא נתן לי מרשם לפרימולוט נור.. לקחת פעמיים ביום בוקר וערב למשך 15 יום ואז להפסיק והאמר שיהיה דימום חזק של כמה ימים .. המטרה היא לנקות את הגוף.. ואז כמובן יהיה בלאגן של המחזור. אני לא ממש מעוניינת לעשות את זה .. לא רוצה עכשיו בלאגן עם המחזור הוא היה די מסודר אצלי.. כמובן שחוץ מההפרשות מדי פעם. מה עלי לעשות?

מירית שלום, חייבת להיות סיבה לדימום הזה. בדיקת ה-PAP היא רק מרכיב אחד ממרכיבים נוספים המהווים את הבירור לדימום שתיארת. לכן, מגיע לך בירור יסודי יותר, ומן הסתם, טיפול בהתאם לממצאים. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה