חשש מהריון לאחר נטילת פוסטינור

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

01/08/2014 | 16:22 | מאת: טלי

שלום, אני בת 24 והמחזור שלי בדרך כלל סדיר, עם הפרש של יומיים שלושה מהתאריך. במהלך השבוע המחזור שלי איחר וקיימתי יחסי מין בתאריך שבו הייתי אמוה לקבל (29.7). קיימתי עם קונדום ולאחר תקופה שאני לא משתמשת בגלולות. באותו יום הקונדום נקרע ולאחר 5 שעות (פחות או יותר) לקחתי פוסטינור עם האוכל. בינתיים עדיין לא קיבלתי מחזור ואני מאוד לחוצה. קבעתי תור לרופא לסוף אוגוסט והבנתי שבדיקות הריון ביתיות מומלץ לעשות שבועיים לאחר מכן. האם יש עוד משהו שאני יכולה לעשות? האם הגיוני שהמחזור יאחר תחת הנסיבות מסיבה שאיננה הריון? תודה רבה

שלום טלי, העיכוב בגלל הפוסטינור. אל דאגה, הווסת צפויה להגיע. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה