גלולות שנשכחו

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

26/07/2014 | 21:41 | מאת: יעל

היי, ביום שלישי השבוע (גלולה מס' 14) אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין (בפעם האחרונה). לאחר מכן שכחתי לקחת את הגלולה של יום חמישי (מס 16) ואת הגלולה של יום שבת (היום, מס 18), בשני המקרים נזכרתי ולקחתי את הגלולה באיחור של כ-14 שעות. להבנתי, פוסטינור לא יעיל במצב זה, שכן חלפו למעלה מ72 שעות מאז יום שלישי. אציין שאני לוקחת גלולות מזה מספר שנים, ונדירים המקרים בהם שכחתי גלולה, וודאי שלא שתיים. מה עליי לעשות כעת? האם יש חשש להריון? תודה.

שלום יעל, אין מה לעשות כעת, אבל אציין שהסיכוי להריון מאד קטן לפי תאור האירועים הנ"ל. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה