טיפול לשיכוך כאבים למיומות

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

18/07/2014 | 17:19 | מאת: אילי

שלום, אני בהריון בשבוע 28. בשבוע 24-25 החלו לי כאבים חזקים בבטן התחתונה שהתגלו כמיומות. במיון נשים בו הייתי, אמרו לי שקיים טיפול קצר טווח לכאבים שאפשר לתת לי, אך שהוא מתאפשר רק עד שבוע 32. באותו זמן הייתי על אנטיביוטיקה ולכן החלטתי לוותר, אבל עכשיו אני ממש מעוניינת כי הכאבים מתחזקים. הבעיה היא שהרופא המטפל שלי לא יודע במה מדובר ולא מכיר, וגם לא אחות מלווה. האם אתה מכיר את הטיפול המדובר? תודה!

שלום אילי, ברור, אך אינני ממליץ ליטול דבר, במיוחד בהריון, ללא בדיקה שלי. יש לכך חשיבות ואחריות רבה. למשל, ואולי אמצא שלא מדובר בכאבים שמקורם במיומות? בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה